Menu
U bevindt zich hier:

Lasersnijden vanuit onze locatie in Eindhoven

De Vries in Eindhoven beschikt over plaat -en buislasersnijmachines; De Adilas 2 Combo, een volautomatische 2D buis-/plaatlaser en de Adige LT712D 2D buislaser.

Met deze lasersnijmachines kunnen uiteenlopende plaat- en buislaserbewerkingen uitgevoerd worden. De LT 712D is voorzien van een 3,5kW Rofin laserbron en een automatisch magazijn voor bulkaanvoer van buizen en kokers tot een lengte van 6500 mm. Tevens bevindt zich aan de voorzijde van deze machine een wisseltafel voor plaatmateriaal met een maximale afmeting van 6000 x 3000 mm. De LT712D beschikt over een Rofin 2,5 kW laserbron en een automatisch magazijn voor bulkaanvoer van buizen en kokers tot een lengte van 6500 mm. De machines worden aangestuurd door middel van een CAD-CAM koppeling. Snelheid en nauwkeurigheid is hierdoor gegarandeerd.

Enkele voordelen van deze lasersnijmachines voor u op een rij:

  • Productietijdverkorting
  • Korte levertijden
  • Vereenvoudigde montagemogelijkheden door toepassing van pen/gat verbindingen
  • Hogere maatvastheid
  • Reductie van materiaalkosten

 Voorbeelden van plaat- en buislasersnijden:

 

Voor een uitgebreide offerte 

 Neem contact met ons op 

Onze diensten

De Vries Constructiebedrijf en Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaat lasersnijden en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van aanrijdbeveiliging, hekwerken tot aan 3d-printing. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

 

Voorbeeld van het laseren van een T-profiel

Heeft u een vraag?

Wij bellen u terug

Vul uw naam en telefoonnumer in en wij nemen direct contact met u op.